Over Mij

Op 7-7-7 ben ik afgestudeerd aan de HBO Academie voor Natuurlijke Geneeskunde te Meppel. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en heb aanvullend sinds die tijd vele cursussen en opleidingen gevolgd, meestal vanuit de oeroude Mysterie Scholen. Tevens ben ik onder andere geschoold in meditatie, mindfulness, astrologie en voeding.

 

Sinds 2007 ben ik met mijn praktijk begonnen en vanaf 2010 ben ik eigenaar van een Trainingsbureau in TFT.

 

Naast mijn praktijk en Trainingsbureau ben ik mentor/counceler van de wereldwijde Divine University.  Tevens ben ik ambassadeur van Nederland voor de Divine University en vanuit deze functie start ik per juni 2020 een Peace Centre in mijn praktijk ruimte in Ter Apel. Dit centrum is een van de 12 centra wereldwijd die de komende jaren gerealiseerd gaan worden door de Divine University en een plaats waar door verschillende leraren vanuit de wereld les gegeven kan worden.

 

Mijn intense dankbaarheid gaat uit naar alle prachtige leraren die mij hebben geïnspireerd en onderwezen, zodat ik in staat ben geweest om deze techniek te ontwikkelen. Zoals Qala Sri’ama Phoenix van de Sirius Libraries, mijn leraar sinds jaren. Maar vooral ook intense dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke steun van mijn geweldige echtgenoot Gerth en mijn prachtige kinderen Nick en Amy. Daarnaast de ontelbare prachtige lieverds om mij heen in de vorm van familie en vrienden, cliënten en ook dieren etc.

 

Ik heb inmiddels al 13 jaar lang mijn eigen praktijk in Ter Apel en werk dagelijks met cliënten die de transformatie zoeken.Ook geef ik lezingen over Total Freedom Techniques, workshops en opleidingen in TFT en ook nog steeds in EFT. 

Tevens geef ik lezingen over onderwerpen als Spiritualiteit, De Overgang en andere onderwerpen die met Bewustwording te maken hebben.

Contact

Sellingerstraat 21
9561 TA Ter Apel

Mail: info@totalfreedomtechniques.com

  • White Facebook Icon
  • YouTube
  • White Instagram Icon

© 2020 by H. Berndt . Proudly created by Sanne Franssen