Wie ben ik

Coach | Therapeut | Public Speaker

Naast mijn praktijk en Trainingsbureau ben ik mentor/counceler van de wereldwijde Divine University. Tevens ben ik ambassadeur van Nederland voor de Divine University en vanuit deze functie start ik per juni 2020 een Peace Centre in mijn praktijk ruimte in Ter Apel. Dit centrum is een van de 12 centra wereldwijd die de komende jaren gerealiseerd gaan worden door de Divine University en een plaats waar door verschillende leraren vanuit de wereld les gegeven kan worden.


Mijn intense dankbaarheid gaat uit naar alle prachtige leraren die mij hebben geïnspireerd en onderwezen, zodat ik in staat ben geweest om deze techniek te ontwikkelen. Zoals Qala Sri’ama Phoenix van de Sirius Libraries, mijn leraar sinds jaren. Maar vooral ook intense dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke steun van mijn geweldige echtgenoot Gerth en mijn prachtige kinderen Nick en Amy. Daarnaast de ontelbare prachtige lieverds om mij heen in de vorm van familie en vrienden, cliënten en ook dieren etc.


Op 7-7-7 ben ik afgestudeerd aan de HBO Academie voor Natuurlijke Geneeskunde te Meppel. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en heb aanvullend sinds die tijd vele cursussen en opleidingen gevolgd, meestal vanuit de oeroude Mysterie Scholen. Tevens ben ik onder andere geschoold in meditatie, mindfulness, astrologie en voeding cases.

Ik heb inmiddels al 13 jaar lang mijn eigen praktijk in Ter Apel en werk dagelijks met cliënten die de transformatie zoeken. Ook geef ik lezingen over Total Freedom Techniques, workshops en opleidingen in TFT en ook nog steeds in EFT. Tevens geef ik lezingen over onderwerpen als Spiritualiteit, De Overgang en andere onderwerpen die met Bewustwording te maken hebben.

TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen?

“TFT IS EEN METHODE DIE IN RELATIEF KORTE

TIJD ECHT GROTE VERANDERINGEN IN

IEMANDS LEVEN TEWEEG BRENGT”

Naam Naam

Wellicht titel

TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen?

“DOOR TFT IS MIJN INNERLIJKE ONRUST DIE IK

ALTIJD ERVAARDE, NU VERDWENEN EN

VOEL IK KRACHTIG EN VASTBERADEN VANUIT RUST.”

Naam Naam

Wellicht titel

thin

Heb je vragen?

+31 6 558 28 565

Open Ma - Vr

08:00 - 17:00