Hoe ga ik een positieve verandering in mijn leven ervaren in 4 weken?

Online training - 4 weken

Wat mag je verwachten van deze 4 weken


We gaan aan de slag met een geleide mediatie, zodat jij op een hele makkelijke manier jouw denken in de rust kunt krijgen. Je krijgt inzicht in waarom we toch telkens weer blijven doen wat we altijd al dedenOndanks alle goed voornemens die echt telkens hebben.


Met dit inzicht gaan we verder kijken naar wat het grootse struikelblok is wat ons tegen houdt en we gaan dat inzetten en gaan met positieve affirmaties aan de slag zodat we ons brein, ons onbewuste, gaan her programmeren.


Want ons onbewuste is 95 procent van ons zijn! Je krijgt in deze 4 weken dus sleutels waardoor het jou nu wel gaat lukken!

Overzicht van de 4 weken training

Week 1 – introductie en geleide meditatie

Week 2 – vragen beantwoorden na week 1 en uitleg van de saboteur

Week 3 – vragen beantwoorden en jouw negatieve overtuigingen helder krijgen

Week 4 – vragen beantwoorden en nu aan de slag met creatie – we gaan met positieve affirmaties werken

Praktische Informatie

Data: 9 – 16 – 23 – 30 april 2024

Tijden - van 19:00 tot 20:00 via Zoom

Kosten 40 euro totaal

We werken online live via Zoom elke week op de dinsdag avonden en als het jou niet lukt op die dag en of op die tijd aanwezig te zijn dan kan je altijd terugluisteren, want je ontvangt de link naar de opname.


Ook starten we een besloten Facebookgroep zodat je veilig en privé kunt delen als dat goed voelt voor jou. Je gaat de kracht van de groep ervaren als je op deze manier mee doet. Als je geen Facebook hebt is dat helemaal geen probleem alleen mis je dan dat stukje.


Er is ruimte om jouw vragen te stellen via een groepsapp, elke nieuwe les begin ik met de vragen die zijn binnen gekomen en daarna gaan we weer met de nieuwe informatie aan de slag.


Het is een interactieve onlinetraining waarin je vanaf week 1 al mooie stukken gereedschap krijgt aangereikt zodat je aan de slag kunt gaan!

Heb je vragen?

+31 6 558 28 565

Open Ma - Vr

08:00 - 17:00